youtubede-danskedanmark

Yoga, Bevidst Nærvær og Vandring i Grækenland

Yoga og bevægelsesferie på den græske ø Chios

Vi gentager succesen med vore ture til Grækenland


Sommer : ikke oprettet

Efterår : ikke oprettetDette kursus henvender sig til dig, som gerne vil arbejde med krop, fordybelse og refleksion.

Formålet med kurset er at give mulighed for at gå i dybden med temaer som:
​​

Yoga

Du vil i løbet af ugen blive introduceret til både dynamisk Hatha yoga, Yin yoga og Restorativ yoga. Yogaen bliver tilrettelagt så alle kan være med, både begyndere og øvede. Den dynamiske Hatha yoga vil være den gennemgående yoga, den Restorative yoga vil være krydderiet der drysses med kærlig hånd ved afspænding. Et par sene eftermiddagen/ aftner vil vi dykke ned i Yin yoga og dens mulighed for fordybelse.
​​

Grundtræning

Grundtræning på Chios er en skånsom, men meget effektiv træningsform.

I træningen fokuseres der på kroppens stabilitet, styrke og udholdenhed. 

Træningen øger kropsbevidstheden. 

Træningen tilpasses den enkelte deltagers niveau, så alle kan deltage.
Der vil være mulighed for at bestille behandlinger, hvor der bl.a. kan gives individuel vejledning om forskellige udfordringer i kroppen

Meditation

Kan bruges til at fokusere, skabe ro og indsigt i dig selv. Når meditationen begynder 

at virke bliver du mere nærværende, bliver mere den du egentlig er. Under guidet meditation vil vi arbejde med en basismeditation med fokus på stilling og indstilling, åndedræt, livets søjler, kropsmeditation, følernes forvandling, tankens frihed, centrering

Massage

Nordlys Massage er en blid, omsorgsfuld og helhedsorienteret form for kropspleje, som giver dyb afspænding og fornyet vitalitet. Når kroppen og sindet er åbent og afslappet, aktiveres de selvhelbredende processer, immunforsvaret styrkes, og man kan på en naturlig måde behandle spændinger, stress og andre sundhedsproblemer

Bevidst Nærvær og Vandring

Du vil få muligheden for at opleve en unik kultur, historie og natur på en af de smukkeste græske øer.
I løbet af ugen vi du blandt andet opleve; vandring, krop og bevægelse, meditation og fordybelse, natur og kulturelle besøg.
Du kan betragte det som en af livets rejser med vejledning på det åndelige og fysiske plan.

Opholdet er henlagt i et kreativt og inspirerende undervisningsmiljø, henlagt i naturens og historiens rammer. Hvis du har ønsker udover det planlagte, kan det arrangeres ud fra de ressourcer og kompetencer underviserne har

Hvor

Grækenland, øen Chios, østsiden, mellem de to kystbyer Karfas og Agia Ermioni.
Området er en yderst charmerende lille perle, der er forskånet for masseturisme. Vi bor i et lille familiedrevet pensionat, som danner basis for opholdet på Chios.
Vi vil arbejde primært i naturen, og i de mange små udendørs ”studiekroge”, som befinder sig overalt i lokalområdet.​

Kursusoplæg

Gennem kropslige gruppeøvelser og mulighed for individuel opfølgning skal vi arbejde med bevægelse og enkle øvelser som fremmer forståelsen for eget korpsbillede og bevidsthed. Der stilles ikke nogen krav til din kropslige formåen.
Livsnydelse er ligeledes et tema vi er optaget af.
Ved at bruge fritiden til små rejser rundt på øen, gåture eller ved at ligge på stranden, kan horisonten udvides både på det ydre- og indre plan.

På vandreture kan du opleve og arbejde med kultur, historie, natur og egen proces.
God mad og drikke er også en del af livet, og vi kan anbefale gode steder.
Udover de fælles øvelser og aktiviteter er der mulighed for at arbejde med individuel behandling, bl.a. Nordlys Massage.

Målgruppe

Du er en voksen mand eller kvinde, som tror på eller er nysgerrig efter at opleve, at krop, tanke og følelser er et hele. For at udnytte de ressourcer vi selv og andre har, må vi nogle gange gøre et stykke arbejde, for at få den balance i os selv, som vi savner, eller som vi ønsker at udvikle.

Du kan vælge bare at være; her og nu og bruge ugen, som et tiltrængt pusterum. Du kan have nogle eksistentielle, kropslige dilemmaer/udfordringer, som du ønsker bistand til.

Det kan være muskelspændinger, små skavanker, smerter/sportsskader.
Du bestemmer selv, hvad du vil give/tage imod og dele med andre.
Hvis dette vækker din nysgerrighed, er det måske denne rejse, der kan give dig nye muligheder fremover.
​​

Praktiske oplysninger

Chios er en af de østlige øer i det græske øhav med kort afstand til Tyrkiet, på den korteste strækning mellem Chios og Tyrkiet er der 1000 m. Øen er 150 km lang og 20 km bred. Indbyggertallet er ca. 50.000.

Kaedas og Agia Ermioni er to små kystlandsbyer beliggende på den østlige side af Chios.

Her skal vi bo på Maria’s Pensionat med udsigt udover det Ægæiske hav og med udsigt til Tyrkiet. Værelserne er indrettede med to eller tre senge, tekøkken og badeværelse. De er kølige og et godt hvilested i siestaen på de varme dage.

Du skal være indstillet på et enkelt materielt liv - kunne bevæge dig alene og sammen med andre i trygge rammer der varetages af kursuslederne.Der vil være dage med fællesmåltider inklusiv i prisen. Derudover kan du alene eller sammen med andre fra gruppen tilberede de øvrige måltider – eller du kan spise i landsbyen, som har et varieret tilbud af restauranter med gode bud fra det græske køkken.

Vi har flere biler til rådighed, så mod billig leje, vil der blive rig mulighed for at se øens øvrige seværdigheder

Pris

Prisen inkluderer overnatning i pensionatet. 2 frokoster i løbet af ugen. Undervisning, information, forelæsning og guidede ture ifølge uge programmet (udleveres senere )

Pris pr. kursus pr. person i dobbeltværelse: kr. 5500.-
Prisen er eksklusiv flyrejse og rejseforsikring.

Undervisere

Katja Werenskiold
Yogalærer

Hanne Ringgaard Møller
Kursusleder

Preben Ringgaard Møller
Nordlys coach og massør

Tilmelding

Foregår på mail til info@balladen.dk eller tlf. 53 50 32 80

Mht. til flyrejser er det muligt at flyve til Athen og fra Athen videre til Chios.

Vi er gerne behjælpelige med information vedrørende flyrejsen og mod et mindre gebyr, kan billetten bestilles igennem Balladen.

Firma

Balladen

CVR: 18052040​

Adresse​

Blåbærvænget 10

5700 Svendborg

Kontakt

Telefon: 24 84 30 42

E-mail: info@balladen.dk