youtubede-danskedanmark

Forskellige massager

KLASSISK NORDLYS MASSAGE

Er en balancerende kropsmassage, hvor hver del af kroppen masseres nogenlunde lige meget. Du får styrket din kropsbevidsthed og får en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt, men er samtidig behagelig uden at være overfladisk. Du aftaler med massøren, hvor dybe strøgene skal være.

Varighed: Ca. 60 - 90 minutter​

NORDLYS AFSPÆNDINGS MASSAGE

Er rolig som et mildt havs bølger og præget af lange glidende strøg, som samler din krop og beroliger dit sind, som får dig til at slappe af og falde dybt ind i dig selv. Nordlys Afspændings Massagen er en helkropsmassage. Afspændingsmassagen afspænder kroppens muskler og beroliger sindet. Nervesystemet falder til ro og kroppens naturlige helbredelse stimuleres.​

Varighed: Ca. 60 minutter​

NORDLYS TEMA-MASSAGE

Har alle fordele fra Afspændingsmassagen, men vi går her i dybden med en eller flere dele af kroppen – eks. fødder, arme, ryg, ben, brystkasse, hoved m.m.

Varighed: Ca. 60 minutter​

NORDLYS KVIK-OP MASSAGE

Gør dig klar til at handle og præstere noget ekstraordinært – psykisk og fysisk. Kvik-op Massage er specielt god for sportsfolk, før det går løs. Brug den, når du i forvejen har det godt og er i harmoni med dig selv og samtidig ønsker at optimere dine præstationer. Kom stærk og gå stærkere.

Varighed: Ca. 60 minutter​

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Triggerpunktmassage er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen og til at lindre det ubehag, som er knyttet hertil. Også spændingshovedpine kan ofte effektivt behandles med Triggerpunktmassage.

Varighed: Ca. 60 minutter​

NORDLYS JOB MASSAGE

Giver dig en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl hverdag. Den kan foregå siddende eller liggende. Jeg arbejder på skuldre, nakke og lænd, men altid efter dit behov. Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.

Varighed: Ca. 30 minutter​

​NORDLYS ENERGIMASSAGE & COACHING

Er et behandlingsforløb, hvor coaching er en her-og-nu og fremadrettet dialog, som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer, mens massagen har til formål at frigøre dig for spændinger, og give dig kræfterne til at handle ud fra det, vi aftaler under coachingen.

Vi starter med en kropslæsning og kort introduktion af coaching, som tager udgangspunkt i det tema, du gerne vil arbejde med. Herefter får du en dejlig afslappende Nordlys Afspændingsmassage.

Hvis du har lyst til et dybere Coaching & Massageterapeutisk forløb, vil jeg anbefale dig en serie med i alt 5 sessioner. Vi arbejder med dit tema i coachingsamtalerne og temaet uddybes og udvikles fra gang til gang. Du får måske opgaver eller øvelser med hjem til næste session. Normalt får du ved første og sidste session en Nordlys helkropsmassage efter aftale. De tre gange imellem flyttes fokus i massagen på en måde, der støtter op om faserne i coachingsamtalen.

Sådan et behandlingsforløb er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. Intensivt arbejde med det, som rører sig i dit liv.

Varighed for behandlingerne:

Ca. 60 - 90 minutter​

Firma

Balladen

CVR: 18052040​

Adresse​

Blåbærvænget 10

5700 Svendborg

Kontakt

Telefon: 24 84 30 42

E-mail: info@balladen.dk