youtubede-danskedanmark

YOGA FOR KROP OG SJÆL

YOGA FOR KROP OG SJÆL

Hatha Yoga

 Yoga er et mere en 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind. Yogaen er et redskab til at lære sig selv bedre at kende. Der arbejdes med kroppen og der lyttes til hvad den fortæller, men der arbejdes også samtidig med at øge ens mentale velværd. Yogaen forener og skaber balance i kroppen og sindet. Ved jævnlig udførelse af yoga, ved blot 20 minutter dagligt, findes der utrolige mange fordele. Her vil jeg blot nævne et par stykker.


Du får trænet alle muskler, øget smidighed, bedre kropsforståelse, løsner spændinger og kan fjerne stress. Forbedre kredsløbet, vægten stabiliseres. Man kan sove bedre og bliver i bedre humør og det giver mere energi.

Hatha yoga er grundlæggende for alle yogastillinger og dækker over den fysiske yogapraksis.


En hatha klasse består af både kraftfulde og restorative øvelser. Her er fokus på klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser der udføres både i roligt og dynamisk tempo


Ha betyder 'sol' og tha betyder 'måne'. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet - yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys. Hatha Yoga forsøger at balancere disse modstående kræfter.

Underviser: Jannie Maria Mariager.

Tid: Tirsdag kl. 17.15-18.30

Opstart: tirsdag d 31.08.21

Pris 12  gange = 1200 Kr.

Mindful yoga

Der er traditionel Hatha yoga, hvor mindfulness spiller en central rolle, der trænes med bevidst nærvær, øget kropsbevidsthed, åndedrætsøvelser og opmærksomhed på det der opleves, i løbet af timen og accepten af dette.

Underviser: Jannie Maria Mariager.

Tid: Tirsdag kl. 18.40-19.55

Hold opstart ved nok deltagere

Pris 12 gange= 1200 kr.

Tilmelding og betaling kan ske på telefon 2747 7464.

eller

janniemariager@gmail.com

info@balladen.dk

Firma

Balladen

CVR: 18052040​

Adresse​

Blåbærvænget 10

5700 Svendborg

Kontakt

Telefon: 24 84 30 42

E-mail: info@balladen.dk